SPJL100 – Etulinjassa joka päivä -kirja

SPJL100 – Etulinjassa joka päivä -kirja

25,00 €
sis. 0 % ALV
Suomen Poliisijärjestöjen Liitto SPJL 1923–2023

Suomen Poliisijärjestöjen Liitto SPJL:n satavuotinen, ajoittain myrskyisäkin historia sijoittuu aikakauteen, jolloin suomalainen yhteiskunta ja maailma ovat kokeneet suuria muutoksia. Tutkijat Jukka Kekkonen ja Katja Tikka analysoivat sisäisen turvallisuuden ammattilaisten edunvalvontajärjestön historiaa sekä yleisen kehityksen että kiinnostavien yksityiskohtien kautta. Historia ei ole vain nimiä ja numeroita, joten temaattisista luvuista koostuva teos etsii suurta kuvaa yksityiskohtia unohtamatta. Keskeisesti esillä on se, mitä liitto ja sen jäsenet ovat sadan vuoden aikana pitäneet tärkeänä. Vahvan yhteiskunnallisen ja kulttuurisen kontekstin ansiosta tämä historiateos on erityisen kiinnostava aikana, jolloin ammattijärjestöjen rooli ja tarpeellisuus jälleen kerran herättävät keskustelua.

HUOM! SPJL:n jäsenet ja eläkkeelle jääneet entiset jäsenet saavat kirjan jäsenhintaan 18 € / kpl + postikulut (7,90 € / kpl). Lisää tällöin lisätietoon jäsennumerosi tai yhdistys, josta jäit eläkkeelle. Alennuksen saat kassalla käyttämällä koodia JÄSEN1 yhdelle kirjalle ja JÄSEN2 kahdelle kirjalle. Max. ostomäärä on kaksi kappaletta. Kirjaa on myynnissä rajoitettu erä.
Kirjan ja kalenterin yhteistilaus ei ole mahdollinen, tilaa molemmat erikseen. Teemme tilauksiin pistotarkastuksia ja laskutamme virheellisesti käytetyn alennuksen tarvittaessa jälkikäteen.

POSTITUKSET 1–2 KERTAA KUUKAUDESSA.

Kirjoittajat: Katja Tikka ja Jukka Kekkonen
Julkaisupäivä 25.10.2023
Sisäsivuja 148
Kovakantinen, sidottu
Painopaikka: Grano, Vaasa 

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: kirja